Thai och grek

Igår var jag på thairestaurangen med ett par kompisar. De håller på att värma upp inför att resa till Thailand. Blir man avundsjuk? De tyckte jag skulle säga på thailändska till servitrisen: "Jag tycker mycket om att äta mussla." Det tror jag inte att jag ska. Jag tycker inte ens om musslor... Jag tycker inte ens om thaikäk men åt grillade kycklingspett med jordnötssås som är det enda jag äter där. Jag pratade lite om det sega i att börja jobba igen på måndag efter att ha varit ledig så länge. Den ene killen sa att hans anställda blir lite förvirrade första dagen efter ledighet för då har de glömt alla koder och så. Eh, jag har varit borta i tio dagar och kom inte ens ihåg vad vi har för TV-kanaler hemma. Jag hoppades att vi skulle ha trean, men vi har bara de gamla vanliga. De senaste dagarna har det blivit mycket tittande på gamla filmer. Jag har sett Allt eller inget, Zoolander och Cocktail. Igår var det nog något fel i TV-tablån för jag trodde jag skulle se en dansk komedi som heter Små danska olyckor. Efter en halvtimme hade en tant dött och familjen var såklart knäckt och det var inte det minsta roligt så då tittade vi på Sagan om de två tornen i stället.

Vår grekrestaurang Levante ska öppna snart med nya ägare. Jag trodde inte att de skulle hålla särskilt länge med den dåliga maten de hade. Hoppas att det kommer något bättre nu, men det får gärna vara grekiskt.

Kommentarer
Postat av: Maria

Ni får skaffa boxer eller nått så ni
kan titta på simpsons... Kommer fortfarande ihåg de konstiga kanalerna vi hade i bergsjön.

2008-01-06 @ 21:50:41
Postat av: Ylva

Vi har sexan och kan se Simpsons. Annars vill jag mest ha trean och femman. Kan klara mig utan reklam för Dino Powergrün...

2008-01-07 @ 19:19:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0