Värnamolist och vänuppdatering

Det händer inte så mycket när man är ledig, däremot blir det mycket sovande. Igår tänkte vi åka till järnhandeln och hämta vårt beställda badrumsskåp men han som har hand om den avdelningen har vinterkräksjuka så då tyckte vi att det var en jättedålig idé att åka me honom till lagret. Idag hade vi funderat på att gå på äventyrsbadet som vi aldrig testat men sambon är lite för hostig för det. I stället kom jag på den roliga idén att åka till Värnamo. Det är en liten stad fem mil bort som jag tycker är mysig. Sambon hade inte varit där med mig förut. Han frågade om det finns annat än klädaffärer där. Jaadå, det gör det, lovade jag. Sedan kom vi dit och gick på El fynd (El maco?) och i klädaffärer, hehe. Inne i en affär blev sambon förvånad över att jag plötsligt stod med en pepparkaka i näven. Finns det kakor, ja, då är jag snabbt där.

Jag får nog ändra mig i uppfattningen om vilka som är mina vänner. En kompis som jag har tröttnat på har flyttat så henne lär jag inte behöva träffa om jag inte vill. En som jag inte träffat sedan i april har fått sitt tredje barn och har knappast mera tid att ses nu. En kille som jag vill vara vän med har träffat en tjej och kan inte ha ett vänskapsförhållande med mig eftersom han var intresserad av mig förut. En vän är sur på mig för att jag inte har hört av mig tillräckligt mycket. Jag som har flyttat runt mycket har verkligen kämpat för att behålla mina kompisar men orkar inte hålla på hur länge som helst.


Kommentarer
Postat av: Helena

Men är det inte lite så att sanna vänner behöver man inte kämpa för att behålla? Jag hör
hemskt sällan av mig till kompisar som bor så långt bort att vi
bara träffas nån gång om året, men vi är inte mindre kompisar för det, och har alltid kul när vi träffas. Om man måste hålla kontakten regelbundet för att inte glida i sär kanske vänskapen inte är riktigt riktig, eller?

2008-01-07 @ 14:13:53
Postat av: Ylva

Helena. Så brukar jag också tro, men vissa vänner behöver visst kontaktas med jämna mellanrum. Dig räknar jag fortfarande som nära vän, du verkar förstå hur jag tänker även fast vi ses så sällan.

2008-01-07 @ 19:24:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0