Dalhalla

Igår turistade vi vid Siljan. Vi åkte först till Rättvik för att det är så vansinnigt vackert när man kommer ned den vägen och ser Siljan breda ut sig. Avverkade Leksand, Tällberg, Hjortnäs och Siljansnäs (eller vilken ordning de nu kommer i) och sedan tillbaka till Rättvik.

Jag förundrades över hur liten Hjortnäs brygga var. Jag mindes den som en otroligt lång brygga där jag gick ut och hånglade med en kille som skröt om att han varit SM-mästare i simning medan jag bloade ned min nya fina vita blus med pärlor på så att den aldrig blev sig själv igen (Jag tror jag hade näsblod). Inte ens den enorma parkeringen, där ungdomarna som aldrig ens gick in på dansstället trängdes och drack hembränt, hittade jag. Det kan omöjligt ha varit den lilla gräsplätten där vi parkerade nu. Jag borde väl ändå inte kunna komma ihåg en plats så fel när jag var tjugo år när jag var där senast även om jag var i ett luddigt tillstånd då? Det är ju inte som somrarna när man var liten och badade varje dag eller vintrarna då det alltid var en meter snö.

Dalhalla fantastiskt igen! Lite fel taktik att först bjuda sambon på Iron Maiden och sedan Dalhalla kanske. Publiktrycket var inte riktigt lika häftigt på packmopedskonserten... Artistuppbådet var väldigt mycket min smak: Göran Samuelsson (initiativtagare till packmopedsturnén), Idde Schultz, Anna Stadling, Staffan Hellstrand, Uno Svenningson, Titiyo, Stefan Sundström och Ronny Eriksson. http://dalhalla.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0