Fixa saker

Det var hemskt vad mycket saker som måste fixas! Jag har kontaktat personalkontor, chef och kollegor i lite olika frågor men det värsta var att jag blev tvungen att ringa till ett hotell i Southend. Svärmor har varit jättegullig och ringt runt och letat efter rum åt oss men jag måste ringa och bekräfta bokning och lämna kontonummer. Det är så mycket över min horisont så jag bara kunde ligga på vår brygga och våndas i några timmar i väntan på att människan på hotellet skulle vara anträffbar. Jag simmade ett par varv i dammen, som har så lågt vatten så det är nästan nere vid tredje pinnen på stegen och det brukar normalt sett vara i jämnhöjd med den översta.

Nu har vi ett rum här http://www.terraceguesthouse.co.uk/home.html#view  , eller två faktiskt, för vi måste byta rum efter två nätter på grund av någon annan bokning. Lilla tanten, som visserligen kan vara en två meter lång 25-åring men alla i England låter som små tanter, påpekade noga att vi inte får havsutsikt i det ena rummet. Det spelar ingen roll. Förresten är havet apfult när det är ebb. Det roligaste är att det ligger nära High Street och nästan granne med favoritaffären TK Maxx.

Kommentarer
Postat av: Helena

Oj oj oj... Du tar väl med dig en extra väska till alla kläder du kommer att köpa? Äsch, vad dum jag är, du kommer ju självklart köpa en billig resväska på TK Maxx!

2008-07-04 @ 00:22:35
Postat av: Ylva

Jag behöver inga kläder, jag behöver inga kläder, jag behöver inga kläder... Hm, jag ska köpa julklappar och presenter. Och kläder...

2008-07-04 @ 08:50:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0