Kulturkullan

Vecka 29

Eftersom jag varit i England kommer veckans kulla senare än vanligt.

* Läser: Har läst ut Killing yourself to live av Chuck Klosterman. Det var en både intressant, urflippad och rolig bok som jag strax ska skriva om här: http://ylvarosen.blogspot.com. Nu läser jag Gravidchock! Reporter erkänner av Belinda Olsson. Jag tror att det är så den heter, även om det är en lite märkligt formulerad titel. Grejen är att den ska vara som en löpsedel. Boken medföljde tidskriften Hennes och verkar vara skojig. Belinda själv är journalist och arbetar åt Aftonbladet så hon vet vad hon talar om vad det gäller kvällstidningar. http://knuff.se.boecker

* Lyssnar på: Killing my darlings med Amanda Jenssen. CD från 2008. Nu ska jag försvara min mainstreamsmak igen. Jag tycker inte att det är något fel med att lyssna på Idol-artister och andra TV-uppståndna stjärnor om man verkligen gillar musiken och inte gör det för att det är "inne". Jag tyckte att Amanda var speciell redan från början av Idol. Hon ska fylla 20 men har hållit på länge med sjungandet och låter mogen och lite gammalmodig med sin hesa röst.

* Veckans citat:
Sambon: "Titta, det är en ormbunke som kör den där bilen!"

I England har de ratten på fel sida och det tycker vi är roligt.

* Veckans händelse: Magnus Uggla och Håkan Hellström på utomhusbadet i Ljungby på torsdag kl. 19.30. Nu tycker jag att alla ljungbybor som klagar på att det inte händer något i stan ska köpa biljetter för annars får vi inte hit flera stora artister! (Ni som hatar de här båda och ni som inte har råd eller möjlighet att gå får dispans.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0