Kulturkullan

Vecka 30

* Läser: Gravidchock! Reporter erkänner av Belinda Olsson. Har jag just läst ut. Jag fick den här boken med tidningen Hennes. Det är den första i en planerad trilogi om journalisten Agata Hansson på Aftontidningen. Jag är mer intresserad av skildringen av livet som journalist än det som blivande mamma, men hon skriver så roligt så jag sväljer de delarna också utan problem. http://knuff.se/boecker

* Lyssnar på: Pool med Lasse Lindh. CD från 2008. Lasse Lindh är så mycket bättre på svenska än på engelska! Vad lustigt det där är med svenska artister. Kent, Idde Schultz, DiLeva... jag vet många som knappt alls funkar på engelska. När Lindh var med i svenska melodifestivalen var jag inte så imponerad för den lugna låten stack inte ut tillräckligt för att komma vidare där. På den här skivan är Du behöver aldrig mera vara rädd däremot bra. Också konstigt att jag inte kunde hålla fast vid den artist jag först trodde jag ville skulle vinna sin deltävling.

* Veckans citat:

-Man får inte svääära man får inte svääära man får inte svääääära!
- Jo, det får man, svarar jag stelt över axeln.
-Nej, det får man verkligen inte, hör jag strängt från den ena kvinnan samtidigt som hon håller för munnen på en av ungarna.
- Men va fan.
Jag glömde plinga på min busshållplats.

(Sid. 8, Gravidchock! Reporter erkänner, Belinda Olsson)

* Veckans händelse: Iron Maiden på Ullevi på lördag.

Kommentarer
Postat av: Maria

jag skall försöka läsa fortsättningen på gravidchock efter sommaren...

2008-07-22 @ 19:52:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0