Kulturkullan

Vecka 31

Nu ska jag snabbkulla för egentligen håller jag på att packa för att vara borta en vecka.

* Läser: Maken av Gun-Britt Sundström. Jag har haft den som stugbok men tagit hem den nu för den tar ju aldrig slut annars. Den har 547 sidor och jag lånade den i maj, tror jag. Det är en bra bok men jag har haft annat för mig än att läsa. Vanliga människor läser mer på semestern. Jag tar semester från läsningen och slöbläddrar damtidningar (Heter det så nu för tiden? Jag menar Hennes och Veckorevyn.). En skånska från Bonniers blev förresten jätteförvånad när jag tackade nej till två nummer av PC-tidningen, Digitalfoto eller Populär historia. Måste man vara intresserad av någondera? Jag skriver mer om boken Maken i läsdagboken när jag läst ut den.

* Lyssnar på: Pet Shop Boys discography. The complete singles collection. CD från 1991. Den första LP-skivan jag köpte var Actually med Pet Shop Boys. Den kom 1987. Jag tycker fortfarande att de tidiga låtarna är väldigt bra men jag vet inte av hur många nostalgiskäl. West end girls, Suburbia, It´s a sin, What have I done to deserve this, Rent, Always on my mind. Det finns så många klassiker! Jag köpte skivan i England så det kan kallas souvenir.

* Veckans citat:
"Det är trevligt att vara viktig men viktigare att vara trevlig."
Citat från en insändare i någon tidning. Jag ska låta bli att säga det till några som borde fundera över det...

* Veckans händelse: Packmopedskonserten i Dalhalla på onsdag. http://dalhalla.se

(Det gick dåligt att snabbkulla. Jag får redan abstinens av att inte veta när jag kan blogga nästa gång. Imorgon åker vi till Göteborg. På lördag går vi på Iron Maiden. På söndag åker vi uppåt. På måndag åker vi nog genom Värmland. På tisdag åker vi till Hedemora. På onsdag åker vi till Rättvik. På torsdag träffar vi föräldrarna och brorsans familj. På fredag åker vi hem. Sambon tycker jag planerar för mycket men annars händer det ju inget.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0