Problem och miljöfara

Nu är det många jag känner som har riktigt jobbiga problem. Det är relationskrascher, närståendes död, arbetslöshet, läskiga sjukdomar. Jag som mår så oförskämt bra tröstar så gott jag kan men det är inte lätt.

Jag har läst att man inte ska använda schampo med zink i för att det är skadligt för vattendrag och fiskar. Inte för att jag har mjäll, men det är visst särskilt i mjällschampon som det finns zink. Typiskt, när det balsam jag hittat som funkar bäst på mitt tunna, torra hår är Head and shoulders mjällbalsam, med zink. Nu ska jag försöka vara lite miljövänlig och hitta något annat. Någon som har bra tips? Gärna på både schampo och balsam.

Jag vill vara miljövänlig men det går inte så himla bra eftersom jag tycker det är för roligt att fynda billiga kläder för att kunna låta bli. Lite dåligt samvete får jag när jag har kompisar som är vegetarianer, köper ekologiska kläder och smink från Body shop. Det jag gör är att inte köra så mycket bil, men det känns dumt att vi har två bilar och fyra mil turochretur till stugan. Med de bensinmängderna blir det ju inte så ekoodlat lammkött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0