Southend-on-sea

Nästa vecka åker vi till Southend i England! Det heter Southend-on-Sea och nu har jag kommit på att det är för att inte förväxla det med något Southend i Afrika vars sida vi hamnade på när vi letade hotell (eller så är de bara kaxiga över att det ligger vid havet). Att låta mig beställa flygbiljetter är ett högriskprojekt. Jag skrattade i panik när jag var inne på någon leta-billigast-flyg-sajt och fick det lustiga prisförslaget 34 795 kronor. Vad man än skrev in valde datorn att söka Stockholm-London. Som tur är så håller min engelska svärmor på att boka hotell för det är också en djungel. De hotell som har lediga rum är naturligtvis inte de som har en hemsida och bokning på nätet, utan det ska ringas och krånglas och hittas via suspekta kataloger som bara finns i England. Sambon kommer förhoppningsvis hem från Schweiz ikväll så han kan ta över lite resebyråsysslor här.

Och så det här med flyg då. Här är mitt inlägg från 050731:
Nu har jag slagit nytt rekord i förvirring! Jag och sambon skulle flyga till Östersund och gå på Storsjöyran. På Växjö flygplats, en halvtimme innan vi skulle kliva på planet, undrade sambon om jag var säker på att vi bara skulle ha en biljett. Jag hade lyckats köpa en e-biljett till mig själv men inte till honom! Är helt hundra på att jag sa på resebyrån att vi skulle ha två biljetter. Jag är inte så hemma i det här elektroniska samhället utan vill ha papper i handen. Som tur var lyckades sambon fixa så han fick åka tåg i stället. Phu! Hur som helst var det en rolig yra med massa människor och bra musik.


Kommentarer
Postat av: Helena

Jag har precis bokat flyg till Malmö (från London Gatwick) med Sterling ( www.sterling.dk) och det gick så enkelt och bra, och var hyfsat billigt.

2008-07-04 @ 00:17:39
Postat av: Ylva

Jaså, men vi vill till Stansted. Tänk att det gick att flyga från Växjö till Southend förut! Det har K gjort ensam sedan han var liten.

2008-07-04 @ 08:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0