Boktipsrekord

Apropå förra inlägget om mitt enstaviga jag som tvååring. Det kan bli världsrekord i snabbt boktips. Jag tror jag ska sätta en bok i händerna på gymnasisterna och säga "läs!". Eller så kan jag säga "å!" men det kanske inte gills. Måste fråga Guinness om detta.

Idag vaknade jag klockan 5.35 av en mobil. Sambon gav sig ut på tjuvjakt igen. Det går inte att sova vidare då. Först sa han åt mig att klä på mig och följa med. Jag vägrade. Om jag skulle träffa på någon skummis ute i skogen skulle jag inte veta vad jag skulle göra. Kanske skulle jag göra som en bekant som såg några ljusskygga personer slanga bensin och tänkte gå fram till dem och fråga om de behövde hjälp.

Kommentarer
Postat av: Maria

H säger inte "läs", hon säger "till" och langar fram nästa bok för att det skall läsas en till (o en till o en till o en till...)

2008-06-04 @ 11:11:12
Postat av: Ylva

"Till" är också bra. Brorsonen sa "igen" när han var liten och ville ha mer av något. Ibland var det lite svårt att fixa men när de passerade Linköping fick han faktiskt se flera flygplan längs infarten.

2008-06-05 @ 09:02:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0