Fågeldöd

Nu är det nära att jag blandar arsenik i fönsterkittet! Vad är det för fel på fåglar som tror att man måste äta kitt (de äter säkert shit också) och hur kommer de på det? Sambon renoverade fönstrena på lägenheten för ett år sedan. Det är tydligen fortfarande så mjukt kitt så skatorna tycker det är idé att picka upp det. Särskilt klockan fem på morgonen är det lattjo att sitta och hoppa på fönsterblecket utanför vårt sovrum. Då känns det som att jag precis har somnat. Sambon har provat att hälla cayennepeppar och allt möjligt i kittet men inget hjälper.

Nu ska jag åka till Alingsås och tror inte ett ögonblick att jag kommer att sova speciellt mycket där heller. Kompisen är hyperaktiv och har fem barn.

Kommentarer
Postat av: Maria

L säger att man skall måla över kittet med..... Lackfärg är nog äckligare än kitt?

2008-06-23 @ 09:10:23
Postat av: Lasse H

Jag trodde det var en sjuk skata som åt vårat fönsterkitt ända tills jag letade på nätet. Det verkar vara många med samma problem. Jag har kittat om och målat flera gånger i sommar, men inget hjälper. Skatorna hackar i sig hela nederkanten så det tränger in regnvatten och förstör fönstren. Jag har funderat på att blanda råttgift i kittet. Massor med råttgift. Jag har hängt upp och nedvända skatbilder mellan glasen utan verkan. Skator är smarta. Får kanske köpa ett luftgevär, fast jag kan nog inte skjuta när det kommer till kritan för jag gillar faktiskt de små liven. Kanske funkar det att sitta på lurpass med ett ärtrör. Det svider nog bra och ekar i huvudet om man träffar näbben.

2008-11-06 @ 22:20:51
URL: http://www.bernerhunden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0