Hård rock café

Det är spännande att resa. Redan på vägen till bussen hände det grejor. Ett äldre par envisades med att fråga mig efter Norra Storgatan. Jag hävdade att det bara finns en Storgatan som dock är kapad. När jag pekade upp mot kyrkan och sa att Storgatan går där undrade de ändå vilken som är norra. Jag kan inte norr och söder, fråga nån annan, jag ska åka med en buss, sa jag. Kollade in en karta sedan och kom på att de menade Norra och Södra Torggatan. Som jag inte alls skulle ha kunnat förklara var de ligger.

På busshållplatsen blev jag kramad av mitt favoritfyllo. Det är tragiskt att han alltid är full, som nu redan halvelva på förmiddagen, men han är alltid glad och rolig.

I Göteborg träffade jag kompisen jag är för att hälsa på, en annan kompis som jag kom på kunde hänga med ut och äta, samt en kompis till min kompis. Vi åt grekiskt och sedan gick vi på en pub som heter Jameson. Sedan drog jag och väninnan vidare till hård rock café som vi säger på dalmål. Där var ett band som heter Stereo som jag tycker mig ha sett förut. Vi ville dansa men ville gärna hinna med sista tåget till Alingsås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0