Slam-VM

Fina favoritpoeten Olivia Bergdahl har kommit fyra i VM i Poetry slam! Kolla här: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=286&a=424349&ref=rss. Tack, Maria för tipset.

Om det hade varit slamdammtävling hade jag kunnat vara med idag. Här är ännu ett kort på vår damm. (Jag visar bara gamla bilder för jag har inte lärt mig att ladda ned foton från kameran.) Så här såg det ut den 10 juni 2006. Det ser ju ut som om vi har värsta stora sjön på tomten men det är alltså en damm som är lagom stor att simma runt i. Jag hade årets badpremiär idag när jag konstaterat att det var 24 grader enligt termometern. Simmade några varv och blev arg när jag trasslades in i en gran. Jo, minsann, när det har varit storm kan man hitta granar i dammen. Om någon har sett en träskvarelse kräla upp ur en damm med en gran under armen så var det jag...
 

Kommentarer
Postat av: M

Fick du verkligen med dig granen upp? Inga mer kroppsskador annars (hundar eller så)?

2008-06-03 @ 16:13:35
Postat av: Maria

nån borde ha fotat s Ser att bilden är tagen FB)före bastu)

2008-06-03 @ 18:20:52
Postat av: Ylva

M. Ja, det var nog snarare toppen från en väldigt stor gran som fallit över dammen och blivit avsågad. Inga skador förutom att jag gjort illa mig på en häftklammer och blodat ned en elevs NP som jag skulle arkivera.



Maria. Nej, det fotot skulle jag inte vilja se. Ett barrigt träsktroll...

2008-06-04 @ 09:25:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0