Trekant och utspring

Jag kom på en till sak jag kunde ha frågat killen som stod vid vägkanten med sin rykande motor i förra inlägget och i förrgår. Självklart borde jag ha erbjudit honom en trekant, jag menar varningstriangel. Det händer så mycket saker när jag är ute och kör bil. Jag börjar undra vad det är för fel på bilisterna här i stan. Nu tycker inte jag om att köra bil och är verkligen inte någon bra förare, men det finns några enkla regler som jag alltid följer som till exempel att blinka när jag ska svänga (oavsett om jag är ensam inom en mils radie) och inte köra in i en rondell när det kommer någon inne i rondellen. De senaste dagarna har jag nästan blivit påkörd två gånger i samma rondell av buffelmän som försökt tränga sig in mitt framför mig! Sedan underlättar det jättemycket om man markerar att man ska svänga så att inte andra ska behöva stå och vänta i korsningar i evigheter på bilar som ändå inte tänker köra förbi. Igår var en hemsk dag ur körabilsynpunkt för mig. Rondellmarodörer, skogsbränder och storstadstrafik när jag skulle svänga in på ICA.

Idag springer våra studenter ut klockan 16.30. Hoppas att det inte kommer att regna på dem. Jag ska nog stå strategiskt utplacerad i klassrummet ovanför entrén för det är nästan det enda stället där man kan se ordentligt.

Kommentarer
Postat av: Mariaf

fast man kan inte stå o vänta hela dan på att få köra in så jag kastar mig glatt in i varje lucka... Men blinkar när jag kör ut. I måndags slängde jag mig in i en rondell i mölndal o missade var jag skulle ut så jag fick ta ett ärevarv...

2008-06-11 @ 10:46:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0