Äta, fira, äta, fira

16905-33
Här är jag med två glassar som håller på att smälta på Daytona Beach. Till och med jag kände till att Daytona är känt för snabba bilar. Jag har råkat se Days of Thunder med Tom Cruise för att bion hade fått fel film när vi skulle se Titta, han snackar. På Daytona Beach är det så hård sand så den är tydligen ypperligt lämpad att köra snabbt på. Lustigt, det är kokhett men nästan inga som badar.

När man firar något så kan man äta gott. När sambon är borta dansar Ylva på restaurangbordet. Idag är det två kompisar som fyller år. Den ene ska jag äta på thai med. Den andra ska äta på Harrys och jag kanske hinner gå dit och äta efterrätt. Sambon är fortfarande i Sundsvall men kommer hem inatt. Igår var de på casino, men det var inte så flashigt som han hade trott utan mest panchisar med spelberoende. Hans kollega gick 160 kronor plus på roulette, sedan vågade han inte spela mer.

Imorgon fyller jag år och det ska vi fira på Charlie´s som har goda plankstekar. Äta, fira, äta, fira...

Pratade med en lärare om studentfirande. När han tog studenten hade han grön kostym och galet bred slips. Han har ett kort där han står med sina kompisar som hade brun respektive ljusblå kostym, det var tydligen helt vansinniga färger då.

Kommentarer
Postat av: Helena

Stort grattis!!!

Fira och äta ja... Hur ska du fira och vad ska du äta på födelsedan?

2008-03-06 @ 12:11:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0