Chringlan vs Qvant

Idag kom det in ett par elever som ville se ett klipp på youtube med två killar som blev jagade på moped av polisen. Tyvärr har jag inte kunnat se klippet varken på jobbet eller hemma men här är det för de som har rätt flash player eller vad man nu ska ha: www.youtube.com förstås och sedan Chringlan vs Qvant. Jag tror minsann att vi såg grabbarna när de satt lagom molokna i polispikéten och moppen låg slängd i diket bredvid på väg till Kånna härom dagen. Jag fattar inte hur allting fastnar på youtube, vem har tagit den här filmen liksom?

Jag har fått en MP3-spelare av sambon. Kul, nu ska jag lära mig den nya tekniken! Fast det har kommit MP4 nu så jag är redan efter.

Uppdatering: nu har jag sett filmen. Jag kan säga att de här kaxiga killarna inte såg fullt så kaxiga ut efteråt när de satt i polisbussen. De har filmat själva, vilka galningar. Jag skulle ha fullt upp med att hålla i mig om jag satt på moped i den hastigheten.

Jag är hemkommen nöjd och mätt från Charlie´s efter en god blodig planka.

Kommentarer
Postat av: en som vet lite om filmen

om du vill veta fast du har kanske hörde på radion idag men han som satt där bak filmade med mobilen

2008-03-26 @ 20:08:07
Postat av: Ylva

Man ser ju att det var han som åkte som filmat, men jag fattar ändå inte hur man kan göra det. Livsfarligt! Så de har pratat om det på radion.

2008-03-26 @ 20:51:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0