Hällingsjö - Alingsås

Nu sitter jag i Jönköping igen och väntar på bussen hem. Min Alingsåskompis ringde och undrade varför jag inte kom dit. Hon tror att det är lika lätt för mig att ta mig till Alingsås som för henne att ta sig till Göteborg men det tycker inte jag. Om jag är hos kompisen i Hällingsjö så ska jag först ta mig in till Göteborg, sedan tåg till Alingsås och nu har hon ingen bil utan det tar en timme att gå hem till henne, och sedan tillbaka samma väg på kvällen. Det skulle ta hela dagen ju. Dessutom var det det här med mig och barn. Hon har fem. Visserligen är den äldsta tjugo år men där är ändå alltid kaos. Jag vill gå ut och göra Göteborg osäkert med kompisen, inte komma hem till hennes galna vardag. Jag brukar höra av mig till henne när jag är i Göteborg också och sällan har jag lust att åka därifrån till Alingsås. Vi får väl se när och var vi ses nästa gång. Jag hoppas hon kommer till oss på Valborg. Annars kanske jag kan åka dit någon gång i sommar. Sommar i Alingsås är fint, det finns många fik där.

Varje gång jag åker genom Borås ler jag lite åt huset med fasaden som upplyser om att de haft pålitlig IT sedan 1964. Har begreppet IT funnits så länge? För mig var det ganska nytt 1997 när jag började på bibliotekariehögskolan och utbildade mig till IT-proffs. Jag har en magister i biblioteks- och informationsvetenskap minsann.

Idag sprang jag ett varv till på Nordstan och köpte två t-shirts till åt sambon på Sonny Bono. När de sänkt från 200 till 50 kronor är det bra pris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0