Järvheden, melodifestival, St Patrick´s

Mycket nu. Idag ska vi till Växjö och se Thomas Järvheden, rolig stand up som passande nog varit programledare för Ståupp. Jag har bestämt att vi ska gå ut och äta innan och då tycker sambon det är drygt för det tar sådan tid. Men jag har ju inte lagat någon mat så det tar ännu längre tid att äta hemma. Jag har inte ens handlat så det finns inget att äta. Hur man manipulerar fram en helkväll i Växjö... Vi har just varit ute och pratat med lammet och nu börjar det bli bråttom. Därför ska sambon greja med bilen. Jag fattar ingenting för vi har ju en annan bil, men det är väl bäst att låta honom gegga gucka i lagningen han håller på med.

Imorgon ska vi till vänner och fira killens födelsedag som är på söndag. Jag och tjejen ska se Melodifestivalen. Jag tycker inte om Linda Bengtzing, Charlotte Perelli och Christer Sjögren och därför tror jag att någon av dem vinner. Det vore typiskt. Jag har visserligen inte hört vare sig Bengtzing eller Perelli men brukar inte tycka om deras musik. Hörde förresten Sjögren vara riktigt vitsig på Rix Morgonzoo när de frågade om privatflygplan. Jodå, det hade han haft, men det var på vikingatiden...

Imorgon vill jag även gå ut och fira St Patrick´s day på Harrys som tar dit bandet Tullamore lads för jag vet inte vilken gång i ordningen. Får se om vi hinner med det också. Dagen är den 17 mars men i Sverige brukar vi fuska lite med det där.

På söndag kanske vi ska till Falkenberg och handla en pryl till en båtmotor så sambon hotar med att vi ska gå upp tidigt. Det får vi väl se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0