Thomas Järvheden och Lennart Bång

Igår var vi i Växjö på Thomas Järvheden, min ganska nya idol. Han håller på med standup men det visade sig också att han kan sjunga och skriver egna låtar, ofta roliga, ibland allvarliga. Jag älskar munspel! Det visste jag knappt förut men det är vackert så jag ryser. Jag köpte såklart skivan. Mera info här: www.jarvheden.com

Thomas berättade om när han träffade vad han trodde var kvinnan i hans liv. Hon var rolig och hade härlig humor. Han trodde att hon hängde med i den ganska avancerade dubbla ironi han och hans nära vänner kör med. Efter tre veckor tog förhållandet slut, när han märkte att tjejen inte var superrolig utan bara helt dum i huvudet. Han mindes exakt ögonblicket när han insåg det. Det var när han öppnade persiennen en dag och det ösregnade. Då sa han "Åh, vilket vackert väder!". Tjejen tittade ut och sa "Men det regnar ju." Helt blank i ansiktet. Ja, fattar man inte ironi så ska man nog inte vara tillsammans med en sådan man.

En rolig överraskning var Lennart Bång som körde lite estradpoesi först. Jag blir imponerad av att man kan kunna sådär mycket text utantill och så var han hejdlöst rolig. Kolla texter här: www.lennartbang.se. Jag har skrivit i hans gästbok och fått ett trevligt mailsvar. Han kan också få vara min nya idol.

Jag hann en snabbsväng på Hennes och där uppstod ett behov av en rutig skjorta så jag fick använda mitt presentpresentkort (presentkort man fått i present). Sambon fick gå på Clas Ohlson så båda var nöjda och glada.
Idag har vi varit i Falkenberg så då slipper jag fundera på det imorgon. Först var vi i Halmstad, eller rättare sagt köpcentrat utanför, där sambon fick springa av sig på Biltema och jag var på Ekohallen. Sedan var vi hos en äldre herre i Falkenberg och sambon prutade ned till ungefär hälften av vad gubben ville ha för sina båtprylar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0