Tidningen och banken

Jodå, jag var med i Smålänningen idag. Ganska bra bild fast sambon undrade varför jag flinade så. "Är du olik?" Vi hade lika-olikatema och jag kanske är lite olik när jag inte tittar in i kameran som alla andra. Kanske jag skulle åka till Nepal och tala allvar med dem om vad XL är för storlek för min nya topp är inte vad jag kallar extrastor. Sådär ska den väl inte vecka sig när jag sitter ned? Hrmpf.

Idag var jag på banken efter klockan tre. De fick komma och öppna åt mig för jag hade fått en tid kvart över för rådgivning. Det var en människa som ringde och tyckte att jag hade för mycket pengar på lönekontot. Se där ett problem. Jag var där i en timme hos en trevlig tjej, med provocerande långa vackra ögonfransar, som placerade mina pengar i en massa pensionssparande. Bra, tror jag, för jag har inte orkat bry mig om det där över huvud taget. Hon frågade vad jag har i inkomst. Det vet jag inte. Jag har lite olika inkomster och vet inte vad det blir sammanlagt, helt förvirrad.

Idag har vi varit vid stugan för sambon tyckte jag skulle vara med när han var uppe på ladugårdstaket och lade på takpannor ifall han skulle trilla ned. Det vill jag väl inte se heller! Som tur var gick det bra och sedan tog vi en promenad bort till grannkillen och tittade på hans nya kor. Fyra stycken söta ljusbrungråa kvigor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0