Bää på Höö i Diö

Igår var vi på Höö, ett fantastiskt fint naturskyddsområde i Diö nära Älmhult. Vi tänkte att vi var tvungna att åka dit och titta på äppelträden för det tar nog inte lång tid innan de blommar över. Jag vet inte var de får alla konstiga namn ifrån. De borde sätta får på ön så det blir Bää på Höö i Diö!

Idag har varit en bra dag. Jag invigde en ny topp från La Redoute. Inte för att jag vet riktigt hur jag tänkte när jag beställde den för jag borde ha fattat att den inte skulle draperas lika snyggt på mig som på den snygga modellen i katalogen som kanske väger hälften så mycket som jag, men jag hittade i alla fall en fin vit kjol som matchade bra. Dessutom fick jag kläderna jag beställde på homepartyt för Me & I. Jag ska ha roligt i sommar i min blåa segaråttklänning! Jag har blivit förlåten för en del av dumheterna jag slängde ur mig i fredags, rektorn mumlade något om att han ska försöka få upp min lön, jag har bestämt att jag ska gå på en massa roliga saker på Berättarfestivalen och jag har köpt biljetter till Packmopedskonserten i Dalhalla i sommar.

Jag är ju planeringsmaniker och börjar bli lite väl irriterad nu för att jag inte vet vad som händer här den 23-24 maj när vi har Sydsvenska rallyt. Om de ska ha någon stor artist så måste de ju veta det vid det här laget! Förra året hade vi Linda Bengtzing som jag i och för sig inte gillar, men hon drar mycket folk. Veckan efter, 31 maj-1 juni, är det turista hemma då en massa roliga turistställen har extra öppet runt om i kommunen, men mer information har jag inte om det heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0