Kulturfyran

 Veckans kulturfyran från http://kulturbloggen.com/?p=3726:

1. Är du en hårdrocksfan?

2. Vad betyder Kiss för dig?

3. Kiss spelar på Stadion. Kommer du att gå på någon slags konsert i sommar?

4. Vilken är den bästa konsert du varit på, eller som du minns mest eller som varit viktigast för dig?

1. Nej, jag är inte ett hårdrocksfan. Sambon är så det händer att jag lyssnar på hårdrock men jag brukar inte göra det frivilligt. När jag inte orkar byta musik i bilen kör jag till Iron Maiden eller Hammerfall. Det är rätt roligt, men blir farligt när jag kör som det låter, hetsigt.
2. Kiss betyder just inte mycket för mig. Min svägerska däremot har varit sjukligt fanatisk och till och med varit med i en tecknad serie som kissfan. Serien finns med i albumet Jag är din flickvän nu av Nina Hemmingsson.
3. Jag ska gå på Iron Maiden på Ullevi, Packmopedskonserten i Dalhalla, Winnerbäck på Campus i Växjö och kanske några till. Konserter är det bästa jag vet!
4. Ratata, 12 december 1989. Jag var så exalterad så jag tappade rösten och var sjuk i flera dagar efteråt. Det var pinsamt att vara sjuk på lucia för då tänkte jag att lärarna skulle tro att jag lussevakat så hårt så jag måste skolka efteråt. Ha, som om jag någonsin skolkade. Hur som helst så var jag verkligen helt tagen av den där konserten och låg till sängs och tänkte på den och var väldigt nöjd mitt i mitt sjuka tillstånd. Det var väl en kombination av förkylning och lyckofnatt som däckade mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0