Göra helikoptern

Idag tittade jag i nya årsboken, alltså den för studenterna som gick ut i våras. Ibland känner man inte igen sin arbetsplats när de berättar om bästa minnet från gymnasietiden. Flera hade skrivit att det var när en kille gjorde helikoptern på biblioteket. Det ögonblicket missade/slapp jag. Däremot minns jag att en kille moonade och det var tillräckligt svårt att hantera. "Du får inte dra ner byxorna på bibblan!" eller vad ska man säga?

Och så har jag läst att vi,1500 elever och 250 personal, handlar i fiket för tiotusen kronor varje dag. Det tycker jag låter mycket. Tur att det inte fanns något café på gymnasiet när jag gick.

Det gick inte att hitta något bra att illustrera inlägget med så det får duga med Naken-Janne som blev hindrad när han skulle göra helikoptern.


www.expressen.se

Kommentarer
Postat av: Helena

Men hallå, visst fanns det väl café på gymnasiet? Under aulan eller nåt? Jag brukade överäta ballerina och singoalla kex där.

2008-11-30 @ 23:28:17
Postat av: Ylva

Helena. Ja, vi hade nog något litet fik. Kanske var jag taktisk nog att inte ha med mig pengar. När vi gått ut byggde de ett helflashigt fik mitt i skolan.

2008-12-01 @ 15:53:23
Postat av: Inga

Din blogg är mycket trevlig!!

Busigt av grabbarna :O

2009-04-21 @ 16:33:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0