Gucka

Hos oss blir det ofta gucka till middag. Så här gjorde jag idag steg-för-steg:


Stek lök och bacontärningar


Skär morot i slantar (så brukar det stå i recept). Koka pasta.



Stek slöjskivling och burkchampinjoner (slöjskivlingen är den där slemmiga svampen i nederkanten som bara jag förstår)



Ja, stek moroten också, på skärbrädan gör den ju ingen nytta! Två små pressade vitlöksklyftor, salt, peppar, oregano och tjugo minuter hopjoxning tills pastan kokat över tre gånger och är klar.

Ätbart, men lite konstigt.

Kommentarer
Postat av: Patrik

Synd att man inte kan känna dofterna Yfronten.

2008-11-12 @ 19:18:31
Postat av: Ylva

Det skulle du inte säga om mina getinlägg...

2008-11-13 @ 17:08:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0