Hjälp mig!

Ni kan gärna hjälpa mig att skriva kommentarer mot den dryga människan som jag hade hoppats slutat läsa Yfronten. Jag tog bort en kommentar om vem som vill se mig i bikini men den kom dit igen. Kolla inlägget Bikini från den 14 november. Jag har sagt att jag ska ta bort elaka kommentarer eller ignorera dem, men det känns lite som att ge upp mot de där anonyma pundhuvudena. Vad ska jag göra? Jag tycker det är så fegt att skriva anonymt och jag kan bara se att det är samma person, men inte vem det är. Jag antar att inlägget KUK från den 29 augusti är för svårt att förstå om man är dum i huvudet.

myleene-klass-bikini.JPG http://techdigest.tv
Bättre så här? Då har ni kommit till fel blogg!

Kommentarer
Postat av: Maria

jag skulle slå på kommentargranskningen ett tag tills puckot skaffat en ny hobby

fatta vilken misslyckad existens man är när ens enda kick är att vara tyken i folks bloggar men så feg att man inte törs stå för det.

2008-11-22 @ 12:34:02
Postat av: Ylva

Maria. Nu tror jag att jag hittat hur man censurerar. Jag testar.

2008-11-22 @ 12:43:41
Postat av: ksn

Min bikinilinje är inte snygg, kan man säga, med 19 stygn över naveln. Än så länge har jag dolt den med ett blodigt plåster, men ärret sitter nog kvar för evigt.

2008-11-22 @ 21:18:34
Postat av: Ylva

Ksn. Ja, där kanske man kan börja snacka om bilder man inte vill se. Du får stoltsera med ärret i jul. Jag kan tänka mig att barnbarnen blir imponerade.

2008-11-23 @ 10:09:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0