Analog eller digital?

Jag blir alltid lika förundrad när folk försöker prata med mig om något jag verkligen inte förstår. Det borde jag inte bli vid det här laget eftersom sambon gör det hela tiden. Nu arbetar han med robotar och det är väldigt bortkastad tid att försöka förklara för mig hur det fungerar med programmering och annat kringkring. Idag ringde det en man som ville prata om hur vi ska göra med telefoner på biblioteket. Han pratade om analog och digital och stativ och jag pratade om växel och mobil och det rum vi vill ha jack i och allt annat förutom det han frågade, är jag rädd. Han var väldigt artig men vad ska man annars förvänta sig av någon som har som jobb att fixa sådant där? Han kan ju inte gärna säga rätt ut att jag är ett spån om han vill ha kvar oss som kunder.

Sambon har haft en kollega som arbetat med support och myntat det klassiska uttrycket "Read the fucking manual!". Tidigt satte han sambon på plats genom att klassa honom som "skolpajk" men de arbetade rätt bra tillsammans till slut. Fast sambon fick ta en del samtal från dem som inte vågade ringa den där supportkollegan.

http://www.handladesign.se/
Detta är en digital telefon.

www.komplett.se
Detta är en analog telefon. Jag har ingen aning om skillnaden. Är inte ens intresserad. De ska bara fungera!

Kommentarer
Postat av: Maria

mähhhhhhhhhh! Det där låter ju som något du borde slippa reda ut tycker jag? Vi har digitala telefoner på jobbet som är ihoppkopplade med datanätverket på något lustigt sätt

2008-10-20 @ 21:50:24
Postat av: Ylva

Maria. Precis. De ska inte ringa när jag är ensam där.

2008-10-21 @ 14:35:15
Postat av: Elon

Digilog? Anatal? Öhh... Nä. Vi håller oss till våra böcker va?

2008-10-21 @ 20:16:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0