Ordförande

Officiellt sett är jag ordförande i Bostadsrättsföreningen Ljungbyhus nummer tio. Det låter, det! Det är lustigt vad mycket post man får som fastighetsägare. Nu har vi fått konstigaste enkäten "Äldres boende - inventering av det allmänna bostadsbeståndet." Vi vill inte ha några äldre i vårt hus (tyvärr är 50% redan över 60 år). Det är hemskt ont om hissar, ramper, portöppnare, dörrbredder anpassade för rullstolar och plats för medhjälpare. Eftersom vi själva bestämmer vilka som får hyra hos oss har vi redan sållat bort en mängd gamlingar som bara skulle trilla och bryta lårbenshalsarna hela tiden.

www.coolstuff.se

Kommentarer
Postat av: Anonym

Diskriminering!!!

2008-10-06 @ 09:20:20
Postat av: Alina

Godagens! kikar in :)

2008-10-06 @ 11:28:07
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: mor

Å andra sidan skräpar gamla människor inte ner och inte har de fest inpå småtimmarna med hög volym på allting! Känner mig påhoppad!

2008-10-06 @ 13:08:15
Postat av: Ylva

Alina. Kul att du tittat in.Anonym och mor. Japp, vi diskriminerar alla möjliga. Vi har nobbat ungdomar (eftersom vi inte vill ha någon som flyttar hemifrån och festar), författare (fast det var mest han som tyckte det var för dyrt att ha som skrivarlya), rökare, knarkare (vi slängde ut några när de bodde flera än det var sagt och dealade med datorer), gamlingar (eftersom vi inte sköter det där med snöskottandet exemplariskt), lokalpolitiker känd för skumma affärer...

2008-10-06 @ 16:56:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0