Sexpack, handväska, skattekontor

Det här är min gamla kära handväska.

Den ser liten och behändig ut men är förbluffande rymlig. Man kan få plats med en sexpack. Nu dricker inte jag öl så det är inte vad jag brukar släpa omkring på, men jag har däremot varit på fest och plockat upp många ciderburkar inför en häpen publik. Partytrick!

Nu är det köpstopp både på jobbet och hemma. Men så idag! Så kände jag att jag behöver en ny handväska eftersom den där börjar bli sliten. Jag hade 40% rabatt på en accesoar på Kappahl =tjänade 100 kr på att köpa den här:

Lunch för 29 kr är billigt. Joho, våfflor räknas visst som mat! Sedan var jag och köpte två nöt- och en hjortstek på Netto. Det är väldigt billigt den här veckan. Jag brukar mest handla på ICA där jag har kort så det känns som att man handlar gratis men ibland har de bra erbjudanden på Netto.

Det är lite ledsamt att de ska lägga ned Skattekontoret här och flytta till Växjö, för de tar död på fler och fler av de servicemyndigheter som finns i Ljungby. Fast idag önskade jag att de flyttat en kvinna till Orsa finnmark eller någon annanstans där hon kunde sitta ensam och fundera. Vissa människor är otrevliga helt utan anledning. Jag kände mig trevlig utan anledning för hon svarade inte alls på vad jag frågade utan började på ett upprört sätt dividera om att jag måste räkna ut hur mycket jag ska betala in i skatt och att det bara är preliminärt men att om jag inte betalat in före 2 maj så blir det ränta och har jag fastighet blir det 30% skatt och jag ska räkna ut preliminärt vad jag får i lön 2009 och jag ska fylla i en gammal blankett för det finns ingen ny och jag behöver inte göra det redan fast jag borde ha gjort det i mars...

Jag tror hon är helt galen, för trots att jag är dum på matte så brukar jag kunna ta in information om vad man ska skriva för uppgifter. Jag struntar i det här med jämkning och förbereder mig på att få en inbetalning på 3000 för att jag äger en lägenhet. Det börjar kännas som en god idé att hyra ut svart om de ska dra 30% på en hyra som än så länge betalar av lånet. Pääh, jag vill ha en revisor snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0