Dubletter

Idag fick jag ett suspekt samtal på mobilen. Jag brukar inte svara på okända nummer men eftersom det var från Göteborg tänkte jag att det var någon jag kände. Det var en karl som sa hallå några gånger och så sa jag hallå några gånger och sedan la jag på. När jag kollade upp numret på hitta.se visade det sig gå till en Ivar i Kortedala. Jag kan inte minnas att jag lämnat ut mitt nummer till någon sådan. Förresten har jag redan en Ivar, min brorson.

En annan lustig grej som hänt är att jag försökte prata med en man på nattklubben Trägårn i Göteborg i lördags. Jag sökte mig till dem som var över tjugo eftersom det känns lite föräldrar-på-stan att prata med småfolket. Den här mannen var lite lätt gråsprängd och påminde om House, den buttre doktorn i TV-serien med samma namn, som jag inte riktigt förstår varför han fascinerar mig så. Hur som helst sa den här mannen att han hette Klas och var poet, livspoet. Jag tror det betyder arbetslös. Förresten har jag redan en Klaspoetbekant.

Jag har fått en låtsastvilling, fast han vet inte om det. När sambon sa att hans chef är lika gammal som jag trodde jag inte på det, för han har själv sagt att han är född på 60-talet. Det var visst bara lur för jag kollade upp det på birthday.se (Märker ni att jag avslöjar mina proffsknep för att hitta folk? Och på jobbet kan jag kolla födelsedatum på alla som har lånekort i kommunen.) och då har han exakt samma födelsedag som jag.

Min helvilda kompis är inte sådär kinkig med olika åldrar. Hon är 37 och dansade intimt med en tjugoåring. Jag tror hennes dotter skulle tycka det vore lite jobbigt att se. Hon är tjugo och har en pojkvän som är trettio. En annan kompis som var med och inte hade träffat vildkvinnan innan sa att det såg ut som att hon dansade pole dance. Där fanns inte någon stång att dansa runt men det bekymrar inte henne...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0