IKEA

Idag var jag och väninnan lediga på eftermiddagen så vi ville göra en liten utflykt. Valet stod mellan Älmhult och Värnamo och jag ville helst till Älmhult så jag övertalade henne. Vi gick i affärer och åt på en kinarestaurang där jag fick en ovanligt misslyckad wienerschnitzel eftersom jag vägrar kinesiskt. Jag vet att jag får skylla mig själv när jag beställer från kontinentalmenyn så jag skyllde mig själv för fullt.

På IKEA köpte jag ett CD-ställ som måste monteras fast i väggen så nu måste jag få sambon att göra det för det krävs alldeles för många skruvar för att jag ska göra det själv. Väninnan köpte en förvaringshylla i rödlackerad metall men när vi kom till kassan sa de att det var säljstopp på den. Hon gick tillbaka och letade efter en likadan fast svart men hittade ingen. Vi förstod aldrig riktigt vari säljstoppet bestod utan lämnade bara hyllan i kassan. När jag stod och väntade på kompisen som var på toa kom kassörskan springande och bad mig skicka kompisen till henne sedan. Då fick hon köpa hyllan i alla fall. Mycket, mycket märkligt. Om ni vill ta er ut från IKEA utan problem så köp inte den vinröda hyllan Andy! Vi hade lite tidspress eftersom kompisen skulle gå till sin kör nu klockan sju men jag tror hon hann dit i tid.

ANDY Lådhurts på hjulLERBERG Cd-/ dvd-vägghylla
Kompisens lådhurts och mitt cd-ställ. http://www.ikea.com/se

Kommentarer
Postat av: Spiderchick

snajsig inredning! jag hoppas ni åt varmkorven också? =)

2008-09-30 @ 20:06:56
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Ylva

Ingen varmkorv hanns med men jag åt en helskum hallonlakritscheesecake i IKEA-fiket.

2008-09-30 @ 21:08:21
Postat av: Petra

Vilken snygg lådhurts!

2008-09-30 @ 21:52:17
URL: http://egokick.blogspot.com
Postat av: Maria

vi var på det stora varuhuset i lördags o jagade badrumsskåp... kan säga att det var totalt fel ställe att vimsa runt på när man fortfarande led av sviterna från svårartad mässkoma...

2008-09-30 @ 22:10:04
Postat av: Ylva

Ja, jättefin hurts men IKEA själva tycker att det är något fel på den.

2008-10-01 @ 21:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0