Just for fun

Inatt hann jag och två kompisar besøka sex pubar med livemusik i Køpenhamn. Det var ett ønskemål nær vi gick ut før alla ville dansa och tycker det ær kul om det ær levande musik. Fråga mig inte var jag varit før det vet jag inte, men det var mest engelska och irlændska pubar. Innan vi gick hem, runt halv fem på morgonen åt vi på ett kul stælle med en massa lustig mat. Kompisen åt falafel och jag tzatsiki. Som om min andedrækt verkligen behøvde bættras på med vitløk. Då kom det fram en kille och sa något som læt som norska. Sedan blev det lite svensk-norsk-dansk-engelska. Nær han fick veta att vi bodde på hotell frågade han om vi ville følja med till hans hotell (som han pløtsligt kom på att han hade) och ha party - Just for fun. Vi øvervægde inte særskilt længe møjligheten. Vi har party som business, inte for fun.

Det ær trevligt att gå ute i Køpenhamn och kænns hyfsat tryggt æven mitt i natten, førutom nær jag råkade komma i skottlinjen før en kille som svingade sitt bælte i mitt bakhuvud. Væninnan drog mig snabbt dærifrån før att jag inte skulle børja bråka. Jag såg ju aldrig att han gick och slungade bæltet utan trodde att det var ett ovanligt bryskt svar nær han sa något och jag sa "Va´?".

Jag har ætit pannkaka på Christiania. Vi kom dit ganska sent eftersom det tar sin lilla tid att gå på Strøget. Kompisen som varit dær førut guidade runt mig och sa att maten ær okej, de kommer inte att lura i mig hasch. Jag gillar att køpa pannkakor på stællen man blir varnad før. Godaste pannkakan i mitt minne ær fortfarande från pannkaksvagnen på Karon Beach i Pucket. Det roliga med Christianiapannkakan var att man får lægga på fyllning sjælv och då tog jag ungefær allt han hade; hallon-, blåbær-, jordgubbssylt, honung, nutella och grædde. Sjælva Christiania tyckte jag var mysigt och jag ska nog ta mig dit någon gång på vår eller sommar nær det ær mera liv och rørelse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0