Kul kväll

Usch, vad jag hade kul igår. Tyvärr har jag fått bloggförbud på en del grejor så det får bli en censurerad rapport. Jag var på förfest hos en kompis, kollade karnevaltåget, tillbaka till kompisen för mellanfest, stora tältet med Mia, Micke & Klas som körde en jättebra covershow, Harrystältet där Tullamore lads spelade och en snabbvända på Godsmagasinet där karnevaldeltagarna hade efterfest. 

Sent på natten lyckades jag sammanstråla med min man som varit i Halmstad och apförnedrat en kille på svensexa, fast jag sagt åt honom att ta det lugnt om han inte vill bli hämnad på... Han tog med mig till en skum källare där svensexan höll på att avslutas med ett pokerparti så att jag fick träffa den blivande brudgummen iförd Spongebob Squarepantshatt, tantblus, genomskinlig kjol och en jättepenisattrapp.

SpongeBob Squarepants ISO800 by √oхέƒx<sup>TM</sup> 
http://www.flickr.com/search/?l=4&w=all&q=spongebob+squarepants&m=text


http://www.ljungbydagarna.se/

Kommentarer
Postat av: Pia

Ojoj, det verkar ha varit en svensexa som inte gick av för hackor.. men du verkar oxå haft en trevlig kväll!!! Men flera "fester" på samma gång!! ;o)

Kram!

2009-08-15 @ 19:14:19
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Ylva

Pia. Ja, det är mycket som händer här. Jag pustar ut efter att ha sluppit bli kidnappad på Ljungbydagarna, men jag vet ju inte om mina kompisar planerar fruhippa ;-)

2009-08-16 @ 12:20:04
Postat av: Gunilla

En bild på han med genomskinliga kjolen vore väl på sin plats ? :) eller hör den till cencuren ?

2009-08-17 @ 10:32:48
URL: http://smulan-67.blogspot.com/
Postat av: Ylva

Gunilla. Jag har ingen bild, men han var hemskt söt!

2009-08-17 @ 19:34:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0