Kulturfyran

Kulturfyran om böcker från http://kulturbloggen.com/?p=11688

1. Hur läser du?

2. Hur många böcker läser du i månaden?

3. Vad läser du, vilken slags böcker? Vad läser du inte för slags böcker?

4. Vilka böcker står på tur att bli lästa av dig nu?

1. Ganska sakta, för jag läser liksom orden så att jag hör dem inne i huvudet. Om jag skummar har jag ingen aning om vad jag läst sedan.

2. Jag försöker läsa minst en bok i veckan. I år har jag läst 43 böcker hittills. Läsdagbok här http://ylvarosen.blogspot.com/

3. Jag läser gärna böcker av och om kvinnor. Just nu älskar jag Maria Ernestam. Jag tycker om böcker med vackert språk, men även chicklitt. Jag läser för att det är roligt och då ska det inte vara för tungt och svårt. Jag läser mest romaner och en del biografier, men annars inte så mycket fakta. Tyvärr är jag inte intresserad av deckare och fantasy, vilket hade varit passande på mitt jobb på ett gymnasiebibliotek.

4. Hemlånat nu: Caipirinha med döden av Ernestam, Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva av Heberlein och Min mormors historia.
Jag vill inte döhttp://www.svanteweylerbokforlag.se


Kommentarer
Postat av: Pia

Jag måste låna boken "Jag vill inte dö...", har tänkt göra det jättelänge men varje gång jag har tänkt låna den så har jag glömt vad det hette!! ;o)Så bra att du fått Spotify nu.. du får tacka Abbes pappa, jag bara snodde genvägen :o) Jag hoppas bara att det inte blir några problem för att man tagit en zipkod från ett annat land.. ;o)

2009-08-18 @ 19:13:31
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Ida/RocknLola

Uj uj, jag kan kontra med att jag känner en kille som spelar i dansband! Han halkade in på ett bananskal, men nu tycker han nog det är rätt skoj.

2009-08-18 @ 19:15:23
URL: http://rocknlola.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0