Kulturkullan

Vecka 35

* Läser: Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva av Ann Heberlein, har jag läst ut och så har jag börjat på Min mormors historia. Jag vill inte dö... är bra, men självutlämnande, och familjutlämnande, så att det gör ont. I slutet av boken skriver Ann att hon ska ta livet av sig och posta manuset till sin man med en uppmaning att hon vill ha det utgivet. Jag undrar hur många gånger hon ångrat sig nu när hon fortfarande lever. Man säger så mycket när man är bipolär.jag vill inte dö, jag vill bara inte levahttp://www.svanteweylerbokforlag.se/

* Lyssnar på: Spotify. Nu lyssnar jag på radio med pop från 80-talet och det är Anxiety med Pat Benatar som spelas. Jag störs inte alls av reklamen, den är inte hälften så irriterande som på vanliga reklamkanaler jag brukar lyssna på. Urvalet är lite mystiskt, men spännande. Jag trodde att jag kunde mitt 80-tal men får mängder med låtar och artister jag aldrig hört förr. Pino Daniele? Kenny Loggins?

* Veckans citat:
"Don´t climb the barb wire naked!"
Skylt på JA Ranch
http://www.ja-ranch.se

* Veckans händelse: Jag ska åka med ett tjejgäng till Köpenhamn i helgen. Det går ju inte att bara sitta hemma och vara gift heller! För övrigt kommer Darin till Terraza i Ljungby på fredag.

Kommentarer
Postat av: Josefine

Ha det så kul i Danmark!

2009-08-26 @ 13:23:58
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Ylva

Josefine. Tack, det ska jag! Vi är sex glada tjejer så det lär bli livat.

2009-08-26 @ 21:10:28
Postat av: nipe

Har länge tänkt läsa Ann Heberleins bok, men inte riktigt vågat... En god vän till mig diagnostiserades bipolär i vintras, så det känns som om boken skulle vara både nyttig och jobbig att läsa. Eller är jag feg?

2009-08-27 @ 10:57:57
URL: http://enlitenplatsietern.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0