Kulturkullan

Vecka 36

* Läser: Min mormors historia. Mycket intressant antologi där tolv kända svenska författarinnor berättar om sina mormödrar. Jag skrev lite missuppfattande en kommentar hos http://bokhora.se om att jag ville läsa den för att den verkade trevlig, men det är inte rätt ord för det är mycket förtryck kvinnor utstått genom tiderna och som man får personliga nedslag från, och alla porträtten visar upp modiga och starka kvinnor.

www.forum.se

* Lyssnar på: Robbie Williams. Jag får se om jag får behålla mitt gratisabonnemang på Spotify nu när de lokaliserat mig och konstaterat att jag inte befinner mig i England som jag uppgav. Jag blev så glad igår när jag fick höra en coverversion av Robbies Sin Sin Sin så jag tänkte jag skulle lyssna lite på original-Robbie. Vi lekte groupies så bra till trubadurerna på puben i Köpenhamn så de blev helt generade...

* Veckans citat:
Amerikansk hockeycoach -"Hur gammal tror du att jag är?"
Jag - "52."
Han - "Ser jag ut som 52? Jag är 44!"

(Om man inte vill veta hur gammal någon tror att man är ska man inte fråga. När han frågade om jag tyckte att han var för gammal undrade jag för vad. Han fick gärna prata med mig.)

* Veckans händelse: Vi ska ha bröllopsfest på lördag och Kristianstad har bokfestival den 3-5 september.
http://www.kristianstad.se/bokfestivalen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0