Vigselannonsen

Idag hade vi annons i Smålänningen och jag kan inte gå utanför dörren utan att bli gratulerad. Först kom en granne och grattade och när jag steg in hos frisören kom han fram och kramade mig (gulligt!) och därefter gratulerades jag utanför ICA av en lärarkollega. Jag är lycklig så att jag studsar fram (helt odrogad) och det är en härlig känsla. Imorgon förväntar jag mig en ännu större anstormning av gratulanter eftersom jag ska börja jobba då. Jag blir generad och glad.Kommentarer
Postat av: Pia

Härligt med gratulanter lite här och var!! Mysigt ställe ni var på i Köpenhamn.. Du verkar lycklig och det är ju liksom rätt viktigt!!! ;o)

Sv: ja jag har upptäckt att vi har lite olika smak, men jag skriver alltid upp dina boktips.. vill gärna "lära" mig läsa lite fler genrer(öh, heter det så?? såg jättekonstigt ut! nåja, du fattar!).. T ex historiska romaner har jag läst väldigt lite av, men jag tror det beror på mitt dåliga minne.. Jag slår ihop pärmarna och då minns jag inte ens vilket jäkla århundrade boken handlar om!! Hahaha..

2009-08-12 @ 21:59:35
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0