Flasköppnare och Örebro

Första natten i Hedemora sov sambon inte så bra. Han klagade på att det var hårt och knöligt och kändes som om det stack upp en fjäder i ryggen. Vi hämtade en till madrass och när vi bäddade så hittade vi en flasköppnare under madrassen. Det här är i min brors gamla rum och vi gissar att hans treåring varit där och lekt lite. Treåringen hade för övrigt uppträtt våldsamt belevat på sin farfars fest. Han tog sin tallrik och gick och satte sig vid ett bord fullt med vuxna, tittade sig omkring och sa "Jag heter Ivar!". Så nu tror folk att han är riktigt vuxen.

http://bareko.profilesstore.com


Idag körde vi hem utan att köra fel en enda stans. Det blev ett kort Mc Donaldstopp i Brännåsa, tror jag det hette. Sedan ett fårmatarstopp i Runkarp. Upprörda får som inte sett husse på två dagar.

När vi körde förbi Örebro kom jag att tänka på när jag gick på mellanstadiet och vi stannade där på väg jag vet inte vart och storshoppade på B&W. Jag fick två par grå byxor som jag tyckte jättemycket om. Jag var ganska lättnöjd och hade inte så mycket kläder. Egentligen var jag inte klädintresserad heller men det var kul att få nytt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0