Pinsamheter

Igår bev jag generad flera gånger i Växjö. Jag vet inte om det är att jag har sportlov och inte är riktigt van vid folk men jag gjorde så konstiga saker så något fel var det nog... De som kan Växjö vet att det inte är så långt mellan mina pinsamma platser. Först var jag med väninnan och hennes son på Game. Där jobbade det två snygga killar. Den ena var faktiskt så snygg så jag bara stod och stirrade på honom tills han kom fram och sa hej. Sedan hjälpte han en kund och så kom han tillbaka till mig och frågade vad jag ville ha hjälp med. Hehe...

På Gina Tricot slet jag upp skynket till en provhytt där det stod en tjej som inte var min väninna. Hon hade ryggen mot och såg inte mig som tur var.

Utanför Vero Moda är det ett staket där det satt en kille. Jag trodde det var en docka för han satt så stilla men så rörde han på sig och jag blev jätterädd och hoppade till.

På libanesrestaurangen Ali Baba försökte jag krångla mig förbi en rullstol fram till mitt bord och fastnade med byxfickan i ena handtaget på rullstolen. Det är besvärligt när jag inte kan vara ute bland folk.

Game

www.icity.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0