Kulturkullan

Vecka 2

* Läser: Den som inte tar bort luddet ska dö! av David Batra. Det kan vara rätt kul med lappar som folk sätter upp på olika ställen. David Batra har bett om hjälp att samla ihop bra exempel i denna bok. Man undrar vad som ligger bakom meddelanden som "Tack för att du inte har analsex i vår bastu." eller så gör man inte det. Jag gillar sådana här märkliga uttalanden: "Förbjudet att kasta saker, ting eller föremål överbord!" Hur har de tänkt då?

* Lyssnar på: Rockferry med Duffy. CD från 2008. Jag är helt förundrad över att det kan bo en så stor och gammal röst i en 24-åring. Hon låter dessutom gammeldags på något sätt, som jag tänker mig soulsångerskor från femtio- eller sextiotalet. Jag brukar inte ens lyssna på soul, men det här är ju för bra för att låta bli! Mercy har de nästan tagit död på på radio men senaste singeln Warwick Avenue håller fortfarande.


 
* Veckans citat:
(Vi gav en handsmidd yxa till danska stuggrannarna och sa att man kan se vem som smitt den. Det står DG för smeden Daniel Gräntz på skaftet).
Dansken: "Aha, Dolce & Gabbana!"

* Veckans händelse: Trettondagen. Inte för att jag vet hur man firar den, men det är ännu en dag ledigt och det är ju fint.

Kommentarer
Postat av: Katinka

Ja just det, nu är det Trettondag snart. Synd att jag redan har semester...

2009-01-04 @ 16:24:07
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Ylva

Om man har tur så räknas afton/dagföreröd som halv och då behöver man inte ta så mycket semester.

2009-01-04 @ 17:22:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0