Kulturkullan

Vecka 28

* Läser: Syster av Bengt Ohlsson. Jag är besviken för jag brukar tycka jättemycket om det han skriver men den här boken är hemskt tråkig! Efter halva boken längtar jag bara efter att den ska ta slut så att jag kan börja på en roligare bok. Inte kan jag sluta läsa heller eftersom det är en favoritförfattare.

* Lyssnar på Absloute Summer Hits 2009. Dubbel-CD från 2009. Fast jag har bara lånat den första skivan. Här finns vinnaren och tvåan från Melodifestivalen; norska Alexander Rybak och isländska Yohanna. Fina sånger! Sedan är det låtar med artister som jag gillar; Melody Club, The Sounds, U2 och Depeche Mode (fast den här Depechesingeln Wrong är seg) och en massa andra sommarlåtar.

Absolute Summer Hits 2009 (2CD) - Absolute Music - Musik

http://cdon.se/musik/absolute_music/absolute_summer_hits_2009_(2cd)-4207670

* Veckans citat: "Det är inte roligt!" 

Turistchefen uttalar sig om att någon fifflat med en touchscreen-TV i skyltfönstret på Turistbyrån så att den i stället för Ljungbys smultronställen visade porr på natten.

* Veckans händelse: Hos oss: Sambon fyller 34 på torsdag. För andra i Ljungby: Abalon Dots spelar gratis på hembygdsparken på onsdag kl.19.

Kommentarer
Postat av: Jernis

Fick lära mig i Gefle Dagblad att Abalone Dots är namnet på pärlemorprickarna på en gitarr-, mandolin- eller banjohals. Tjejerna är säkert kanonbra, men musikstilen är inte riktigt min grej, förutom <A HREF="http://jernis.wordpress.com/2009/06/26/kare-drul/">"Dear Penis"</A>. :)

2009-07-06 @ 17:28:15
URL: http://jernis.wordpress.com/
Postat av: Ylva

Nej, inte min smak heller, men gratis ju. Och krypavstånd från hemmet.

2009-07-08 @ 16:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0