Uppdatering

Onsdag. Var på Abalone Dots på hembygdsparken. Min kompis kultursekreteraren (KK = Kultur-Karin) fixar så trevliga gratiskonserter åt oss här. Med ganska lågt ställda förväntningar, eftersom jag inte brukar gilla country och jazz, blev jag glatt överraskad för det var riktigt bra! Lite folkmusikaktigt, och de kallar det själva för softgrass, en blandning av bluegrass och country. De spelade många mer eller mindre ovanliga instrument och sjöng behagligt och vackert till det.

Jag tog med danska väninnan och hennes kompis och de tyckte också det var bra, fast den ena just kommit hem från Roskilde.

Torsdag. Firade sambons födelsedag i stugan. Vi hade hoppats på lite bättre väder så att det hade varit idé att åka båt, men nu blev det en promenad förbi älgparken fast vi gick aldrig in. Det stod säkert tjugo tyska bilar utanför. På kvällen kom svärföräldrarna och grattade. Jag har redan givit honom AC/DC-biljetter och så fick han fyra t-shirts/skjortor, varav en med eget foto på Bilbobocken.

Fredag. Idag åkte vi på fik- och antiktur runt Markarydstrakten, jag och en tjej som hittar och danskorna. Danska kompisen visade runt oss så fint i Köpenhamn en helg och nu ville vi köra omkring lite här i trakterna. Vi var på så många ställen så jag kommer inte ens ihåg vad de hette, men här är en lista från Markaryd:

http://www.markaryd.se/m4n?oid=3732&_locale=1

Jag tror att vi varit på Rutehall, Antiklyckan, Bäckholmen, Skeensgården, Gräddhyllan, Stockhultsgårdens tebod (detta är jag säker på eftersom det var huvudmålet) och Lillstugan antik.


Danska tjejen längst till höger har ett trevligt favoritställe i Köpenhamn, Blågårds Apotek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0