4 you

Vi har fått ett nattöppet fik! Hurra, hurra, hurra, hurra! Inte för att singelväninnan fick med sig något nytt ragg med repliken "Vi ska gå till ett kristet fik och dricka te" men vi var några som gick dit och det är jättetrevligt med ett café som har öppet till tre på lördagnätterna. Jag blev alldeles lycklig när jag kunde köpa glass, det brukar man inte kunna göra i Sverige på nätterna. Jag hoppas att det går bra för cafét 4 you (vet inte varför det inte heter 4U om de ändå ska spexa till det) och att det blir kvar.

Homemade butterscotch ice cream by Zoonie
Foto: Zoonie www.flickr.com

Jag fick ett skrattanfall av okänd anledning och slutade inte förrän en otrevlig tjej sa att hon träffat min sambo ute, fast han skulle gå och lägga sig. Jag trodde inte på det. Han får väl gå ut om han vill, men det lät illa konstigt att han skulle ha gjort det. Varför säger man sådant? Subba!

En kille frågade om jag och väninnan skulle med och spela tennis. Det låter lagom knäppt, eftersom jag gjort det en gång på gymnasiet och väninnan ungefär lika ofta. Vi svarade ja, men på våra villkor. Han kan inte begära att vi ska serva diagonalt om vi spelar dubbel. "Rösta inte på högern, rösta inte på vänstern, rösta på diagonalen" sa jag och hittade därmed på en ny politisk riktning.

Kommentarer
Postat av: Josefine

Mysigt med fika, dygnet runt!

2009-06-07 @ 20:42:15
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Maria

nattglass låter trevligt!

2009-06-07 @ 22:45:40
URL: http://morellens.blogg.se/
Postat av: Ylva

Man är inte bortskämd med dygnetruntöppet i Ljungby!

2009-06-08 @ 18:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0