Festivalsugen

Just nu är Ljungby för litet för mig. Jag gillar ju att bo i småstad eftersom jag ska ha gång- eller cykelavstånd överallt, men staden är för liten för konserter som är det bästa jag vet! på Sommarpartyt i lördags kom det ungefär 800 personer och det behövdes 1100 för att det skulle gå runt. Folk som satt utanför har sagt till Smålänningen att det var för dyrt med 300 i inträde för tre band. De jämförde med Radio Rixfestivalen där man får tio artister gratis. Men den kommer ju inte till Ljungby!

Jag får nog försöka komma iväg på någon festival nästa år, men jag vet inte hur det ska gå till när jag inte vill tälta. Peace and love kanske, fast då måste någon vara nykter och köra hem till Hedemora (fortfarande hemma när det passar mig) från Borlänge mitt i nätterna.

Berättarfestivalen sålde faktiskt flera tusen biljetter, men det betyder inte lika många personer, utan många psykon som jag som köper över tio biljetter, till olika punkter.

I fredags var jag på fest och råkade nästan boka in ett Malmöbaserat elvamannaband till en sommarfest för att jag blev så glad när jag träffade en musiker. Vi får lov att bygga en scen i Runkarp och ha Runkfestival!

Festival... Fest...фестиваль...مهرجان...节日... ഉത്സവം... A Series of shots... by spisharam - AWAY
Foto: Spisharam- AWAY
Festival i Indien http://www.flickr.com/search/?q=festival&l=4

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0