Nationaldag

Idag firar vi nationaldag. Jag bjöd sambon på Märtas café på Gamla torg där vi satt utomhus och åt våra smörgåsar och det var väldigt mysigt. Sambon är inte den som är ute och fikar i vanliga fall, så man får lura ut honom ibland.

Det var inte många svenskar ute på stan, förutom i hembygdsparken som vi bara gick förbi. Däremot såg vi många invandrare och turistande tyskar, danskar och holländare. Jag har inga problem med det utan tycker bara att det är lustigt. Jag tror att ljungbyborna åker till Halmstad och Bolmen och andra ställen där de har stugor. Vi är också på väg ut till landet en stund och ska ju prata med fåren, fast åtminstone jag ska hem igen ikväll. Lantluften är visserligen lugnande, men jag har Kung i baren att gå på ikväll.

Sedan är det tydligen en sådan där bollsparkningstävlan mellan Sverige och Danmark. En fotbollstokig väninna frågade om vi ville följa med och se matchen på Garvaren. Hon borde veta vid det här laget att sport på TV är en av mina ovanliga små fobier. Jag blir nervös och dras inte alls med i någon stämning oavsett hur bra det går för hemmaidrottarna. Värst är nog fotboll, men hockey, tennis, skidor, rally... allt är ju jobbigt. Jag har testat att gå förbi framför en storbildsskärm under pågående målskjutning. Det var en jättedålig idé.

Se hela bilden
www.taxikurir.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0