Litteraturkryssning

Jag är avundsjuk på mamma som varit med tidningen Vi på litteraturkryssning. Det var en 24-timmarskryssning och hon bör ha kommit hem nu. Jag har inte hört något ifrån henne ännu, men vet att Majgull Axelsson, Jan Guillou och Marjaneh Bakhtiari samt fem andra författare skulle med. Jag förmodar att en 24-timmarskryssning går till Åland och när jag pratade med brorsan om det sa han att det var en intressant kombination; unga fyllokillar och gamla litteraturtanter...


http://litteraturbaten.blogspot.com/
Marjaneh Bakhtiari, född 1980 i Teheran, slog igenom 2005 m
Marjaneh Bakhtiari, http://www.aftonbladet.se/

Kommentarer
Postat av: Peppe

Jag är också lite avundsjuk på din mamma.

2009-03-20 @ 11:14:45
URL: http://livetihelsingfors.blogspot.com/
Postat av: mor

Det finns all anledning att vara avundsjuk. Fantastiskt roligt! Majgull A var förstås jättebra, Guillou också faktist och bäst av alla Anne Holt som var en riktig ståuppkomiker. Bakhtiari var skärpt och charmig och jag vill läsa hennes nya bok Kan du sägas shiboleth? Övriga var Peter Kihlgård (Kicki och Lasse), Bengt Jangfeldt (översättare från ryska, biografi om Axel Munthe), Christine Falkenland (Vinterträdgården) och Jens Liljengren (litteraturprisvinnare i VI-tidningen i år) och de var alla intressanta. Vill åka nästa år igen.

2009-03-20 @ 14:55:26
Postat av: mor

Kryssningen gick till Åbo, det var vackert väder och ingen sjögång och det fanns bara gamla litteraturtanter (och någon enstaka gubbe) på båten.

2009-03-20 @ 14:57:29
Postat av: Ss

Du ska inte vara avundsjuk, det är ju skit kul att ens mamma är med på någog sånt:)

2009-03-22 @ 23:51:43
URL: http://fashionfirst.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0