Tylöhus

Nu har jag fått fler bilder från fruhippan på Tylöhus. Här är några.


Jag och en annan nybliven fru i härliga utomhuspoolen.
Kommentarer
Postat av: FATMA | sångerska

Följer du One Tree Hill då? :)

2009-10-08 @ 18:32:08
URL: http://fatmas.blogg.se/
Postat av: Pia

Åh, va härligt det såg ut!!! :o)

Sv: Öhh, har inte kollat ägaren till Glödheta!! Hm.. I allafall så är det ett litet glasbruk som gör riktigt fina saker.. Kan ju inte påstå att min make blev så där överdrivet glad över ett presentkort just där, men kanske frun kan bli glad istället!! ;o)

2009-10-08 @ 18:38:21
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Den jobbigaste perioden i ens liv sägs ju vara tonåren,ellerhur?Man jämför sig med andra,man blir bara osäkrare och osäkrare på sig själv.Man börjar också skaffa nya kompisar,och glider ifrån dom gamla kompisarna.Killar och kärlek gör inte det hela bättre.Hur ska man göra för att få en killes uppmärksamhet,hur vet man att en kille gillar en osv..usch,det hela är så rörigt.Men jag skriver en blogg en allt det! Jag ger tips på hur ditt självförtroende och sjukkänsla kan stärkas när det gäller den svåra tonårs perioden.Jag skriver också om 100 andra saker som har med självförtroende att göra ,bla hur du kan stärka din kompis självförtroende .Jag tar också upp mobbning,anorexia,grupptryck osv.Även om inte du känner dig som många andra tonåringar gör,så tycker jag verkligen att du ska kolla in denna blogg ändå eftersom att en sån hära blogg verkligen behövs bland dagens ungdomar .Jag själv är 15,så jag vet vad jag pratar om.Kram från JUNO – http://jjuno.blogg.se

2009-10-08 @ 21:01:39
Postat av: FEBB

nje men gud va härligt det ser ut! precis det där skulle jag behöva nu.. :Pjaha har du inte? ;) nej de är snygga iaf, tack!

2009-10-08 @ 21:39:48
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: ♥ Lill-smeds - Fotar och designar bloggar ♥

ååh tackar! va gör du nu då?

2009-10-08 @ 23:28:08
URL: http://designbyjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0