Äppelpaj
Nu är det spännande! Jag har experimenterat och rivit ned citronskal i äppelpajen. Svärmor brukar göra det och då blir det gott. Maken föreslog det, samt kanel, men jag är inte överdrivet förtjust i kombon äpple och kanel, som så många tycker hör ihop.
Kommentarer
Postat av: Suzie
Åh, tack Gud! Äntligen någon annan som tycker att äpple och kanel inte hör ihop! Jag är inte ensam!
Postat av: Jernis
Jag har också gjort äppelpaj, men enligt den klassiska smakkombon som jag diggar skarpt (citron är annars en av mina favoritfruktsmaker). Äppelklyftorna karamelliserade jag i smör och socker tillsammans med kanel och la i en förgräddad botten och så in i ugnen ett tag till. Nu ligger pajerna i frysen. Hoppas dom är ätbara.
Postat av: Ylva
Karamelliserade äpplen, njunn, njunn. Jag har köpt knäckäpple på marknad någon gång men det blir ju så kladdigt!
Trackback