Äppelpaj

Nu är det spännande! Jag har experimenterat och rivit ned citronskal i äppelpajen. Svärmor brukar göra det och då blir det gott. Maken föreslog det, samt kanel, men jag är inte överdrivet förtjust i kombon äpple och kanel, som så många tycker hör ihop.


Kommentarer
Postat av: Suzie

Åh, tack Gud! Äntligen någon annan som tycker att äpple och kanel inte hör ihop! Jag är inte ensam!

2009-09-28 @ 19:37:42
URL: http://susannawinther.blogg.se/
Postat av: Jernis

Jag har också gjort äppelpaj, men enligt den klassiska smakkombon som jag diggar skarpt (citron är annars en av mina favoritfruktsmaker). Äppelklyftorna karamelliserade jag i smör och socker tillsammans med kanel och la i en förgräddad botten och så in i ugnen ett tag till. Nu ligger pajerna i frysen. Hoppas dom är ätbara.

2009-09-28 @ 22:51:09
URL: http://jernis.wordpress.com/
Postat av: Ylva

Karamelliserade äpplen, njunn, njunn. Jag har köpt knäckäpple på marknad någon gång men det blir ju så kladdigt!

2009-09-30 @ 14:54:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0