Att överraska

Det blev en lyckad kidnappning av tjejen vi hade fruhippa för igår. Vi hade förvarnat henne genom att ge henne en lista på saker hon skulle packa ned i en väska, men hon visste inte när hon skulle få användning för den. En av hennes kollegor lurade i henne att hon skulle jobba igår och lyckades faktiskt övertyga henne att det var viktiga dokument som skulle översättas till ryska, fast det var en söndag.

När hon kom till företaget kom det en man på MC och hämtade henne, skjutsade hem henne för att hämta väskan och körde sedan vidare mot för henne okänt mål. Att vi skulle på spa på Tylöhus hade hon inte kunnat gissa eftersom vi, förutom badkläder, beordrat henne att packa ned bland annat ridhjälm, ridspö, blockflöjt, tomteluva, kort på maken, pass och tandborste. Det hade varit kul om vi fått henne att ha ridhjälm och -spö när hon skulle på ansiktsbehandling.

http://www.tylosand.se/spa-och-noje 


Kommentarer
Postat av: Gunilla

hehe...så hon fick inte nytta av nån av accosiarerna då ? :)

2009-09-22 @ 09:31:46
URL: http://www.smulan-67.blogspot.com
Postat av: Jernis

"... kom det en man på MC och hämtade henne." Bara sådär? En michelingubbe med extra bukfläsk och vingprydd läderjacka? Tuff tjej, oavsett.

2009-09-22 @ 16:40:52
URL: http://jernis.wordpress.com/
Postat av: Ylva

Gunilla. Jo, hon hade med sig baddräkt, men hade inte fattat att flipflopsen med texten "Just married" under sulorna skulle med. Jag vet inte om hon använde blockflöjten på ansiktsbehandlingen för jag var inte med ;-)Jernis. Hon kände inte igen mannen från MC-klubben Röde orm som dök upp, men han hade en Gold Wing som var bred som en bil så det kändes nog tryggt att åka.

2009-09-22 @ 18:19:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0