Massa mässa

Idag har jag varit på bokmässan hela dagen. Det började bra med att jag stod bakom författaren Sigge Eklund i kön på Pressbyrån och tittade nyfiket när han stressade runt i butiken efter tandborste och tandkräm.

För dem som är intresserade kan jag skryta (och för dem som inte är intresserade gör jag det ändå) med att jag lyssnat på Ulf Stark, Annika Thor, Lasse Eriksson och Mårten Sandén samt att skolan tagit emot ett stipendium för ett läsprojekt vi ska ha. Jag sa åt en kompis att komma och titta på oss, men annars var det inte så mycket publik.

Om man går som idag när det är för branschfolk kan man få tag i mycket mer godis, pennor och andra gratisgrunkor än imorgon när det är för allmänheten och det är så trångt att man knappt kommer fram till montrarna. Jag tycker det är oemotståndligt med erbjudanden som tre pocket för hundra och köp två frimärkshäften och få fyra kylskåpsmagneter.


Kommentarer
Postat av: MariaH

o är man kvar tils tägning börjar folk dricka vin överallt... i mitt skick prövade jag inte om vem som helst kunde sno åt sig av det (men jag fick/tog) en gratis macka iaf...)

2009-09-24 @ 21:07:52
URL: http://morellens.blogg.se/
Postat av: Suzie

Brukar inte känna avundsjuka så ofta...men här kan jag bara inte låta bli!

2009-09-24 @ 22:03:19
URL: http://susannawinther.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0