Påklädd

Igår kväll var jag och en kompis på utomhusbio, Rallybrudar på Bolmsö. Det var jättemysigt att sitta ute, fast det var mitt i hösten. Jag hade klätt på mig som aldrig förr; tjocka strumpbyxor, raggsockor, långärmad tröja, stickad tröja, täckjacka, halsduk, vantar och mössa. Och så drack vi äppelmust och åt hallongrottor och Polly.

Det var en rolig film, men jag blev lite besviken att de inte pratade värmländska när det utspelades i Torsbyskogarna på femtiotalet.


Kommentarer
Postat av: Suzie

Så klädde jag också på mig när vår klass skulle till en liten by/stad/håla för att festa där.

Det var rätt komiskt när alla blev fulla och gick runt i typ toppar och jag gick runt i tjocka mjukisbyxor och i en tröja och en jacka (det är ju känt att vid alkohol vidgas blodkärlen och man fryser inte. Jag var dock den enda som inte drack, och därför fick ha så många kläder på mig).

2009-09-19 @ 21:55:31
URL: http://susannawinther.blogg.se/
Postat av: Pia

Men så mysigt!!! Min man gillade filmen för han gillar ju gamla bilar och fick sitt lystmäte tillgodosett.. Jag tyckte att den var ok..

2009-09-20 @ 15:09:30
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Ylva

Suzie. Modigt av dig att klä dig praktiskt när du skulle på fest.Pia. Jo, det var fina bilar, men inte tillräckligt för att maken skulle gilla filmen, tror jag.

2009-09-20 @ 19:40:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0